Blog


 • Enthousiaste reacties op Kunstroute Soest 201020 september 2010

  Afgelopen zondag was het zover: Kunstroute Soest 2010! Onder de hoede van docente Cornelia Nauta hebben wij van het fotoatelier bij Idea gewerkt aan het thema 'Romantiek'. Dit heeft geresulteerd in foto's die dreigende landschappen laten zien, foto's waarbij het licht een essentiële rol speelt, surrealistische en mystieke foto's.
  Daarbij heb ik een collectie van mijn mooiste foto's gepresenteerd die in dit jaar gemaakt zijn.

 • Publieksprijs Gilde Soest 201023 augustus 2010

  Het Toeristisch Platform Soest heeft samen met het Soester Gilde een fotowedstrijd uitgeschreven. Deze foto's hebben op 23 augustus in de Gildetent gehangen en iedereen kon zijn stem uitbrengen. Er zijn enorm veel reacties binnen gekomen, leuk!
  De meeste stemmen ging naar mijn foto van de molen met een indrukwekkende wolkenpartij en ik mocht het podium op om de Publieksprijs in ontvangst te nemen.
  Nu weer een heel nieuw jaar voor de boeg om nieuwe plaatjes voor volgend jaar te schieten!

 • Kunstroute Soest 201019 september 2010

  Zondag 19 september 2010 - 11:00 uur tot 17:00 uur

  Reserveer de datum van zondag 19 september in uw agenda. U bent van harte welkom op het Bedrijventerrein Soestdijkse Grachten (deel 'De Grachten') te Soest. In het pand van Technisch Buro Hoenselaar BV (Zuidergracht 37-39) staan enkele van mijn foto's opgesteld, natuurlijk ben ik er zelf ook bij!

 • Site-Update21 juli 2010

  De site kan vanaf nu in verschillende talen worden gelezen (nu voorlopig vertaald door Google), er is een foto-snellink-sidebar a la Flickr voor de laatste foto's en diverse verbeteringen.
  En: nieuwe foto's op de site!

 • Fototentoonstelling Idea29 mei 2010

  Vanaf zaterdag 29 mei is er in kunstencentrum, theater en bibliotheek Idea de fototentoonstelling 'Romantiek' te bezichtigen. Afgelopen maanden zijn we druk bezig geweest met dit fotoatelier van Cornelia Nauta. De toegang is gratis!

  Idea zit op de Willaertstraat 49 in Soest.

 • De mooiste winterfoto10 februari 2010 - Soester Courant

  Opeens kreeg ik wel erg veel smsjes op een avond! Dit bleek te komen omdat mijn winterfoto van de Soester Duinen op de voorpagina van de Soester Courant stond. Ik ben enorm trots dat uit zoveel inzendingen mijn foto is gekozen.